Är du agil coach eller Scrum Master?

Vill du ta nästa steg och stötta organisationer i sin agila resa?

Flera av våra kunder behöver stöd i sin agila resa, till exempel genom att gifta ihop invanda arbetssätt med nya metoder.. För oss kan det innebära konkreta insatser, som att hjälpa ett team med visualisering eller att få Scrum-metodiken att fungera, men det kan även vara större åtaganden där vi hjälper kundens organisation att få hela flödet att fungera, från idé till införd förändring.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att

  • Utbilda team i agila metoder, till exempel Scrum
  • Stötta team i det praktiska kring visualisering och ceremonier
  • Stödja och coacha produktägare och scrum masters.
  • Undanröja hinder som uppstår för teamet
 

Vi söker dig som

  • Har minst ett års erfarenhet som scrum master
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Vi tror att du trivs med att få team att växa och må bra. Du brinner för agilt mindset. Du vill leda och coacha team. Du har lätt för att hitta nya vägar och lösningar.

 

Vilka är vi?

Olingo är ett konsult- och utbildningsföretag med fokus på verksamhetsutveckling inom de delar av organisationen som har stark anknytning till IT och applikationsutveckling. Vi stödjer våra kunder att etablera och förfina de processer som behövs för att skapa en affärsdriven verksamhet. Olingos konsulter använder olika penslar och färger för att hitta en perfekt balans mellan agila arbetssätt och struktur. Vi plockar de viktigaste delarna från ramverken utifrån kundens situation och behov.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin