Är du vår nästa stjärna?

Vill du leva ut din personlighet tillsammans med oss?

Är du en färgstark person som tycker om att påverka företag på riktigt, som är trygg i dig själv och har en ödmjuk inställning gentemot andra? Då tror vi att Olingo är rätt för dig.

Olingo består av en palett med individer i alla möjliga färger och vi vill nu välkomna en ny färgglad kollega till vårt konsult-team. Våra olikheter på paletten är våra främsta styrkor som gör att vår gemensamma tavla blir dynamisk. Våra gemensamma värderingar, eller vanor som vi kallar det, är grundläggande och är det främsta som för oss samman.

Om oss: Olingo är ett konsult- och utbildningsföretag inom verksamhetsutveckling. Vi arbetar med att hjälpa företag att etablera processer som behövs för att kunden ska kunna skapa en affärsdriven verksamhet. Olingos konsulter använder olika penslar och färger för att hitta en perfekt balans mellan agila arbetssätt och struktur. Vi plockar de viktigaste beståndsdelarna från ramverken utifrån kundens situation och behov. 

På Olingo skapar vi förutsättningar för din utveckling, utan att begränsas av väggar eller tak. Om så ändå skulle vara fallet ser vi till att bygga ut väggarna för att skapa mer plats för dig. Att du har nya idéer eller annan kompetens än vad vi i dagsläget besitter ser vi som positivt, och kanske även kan bidra till att vi utökar vår portfölj.

Vem är du? Du som passar tillsammans med oss tror vi är kreativ, engagerad, coachande och uppskattar att få påverka och samverka i det långsiktiga arbetet ute hos kund. Du motiveras både av att utveckla andra människor och verksamheter samt att utveckla dig själv, kompetensmässigt såväl personligt. Du uppskattar att både ge och ta feedback som en del i utvecklingen.

Kultur: Värderingarna är våra vanor som genomsyrar företagets kultur, vi sätter stolthet i att försöka leva som vi lär. För att trivas på Olingo uppskattar du en personlig, engagerad och samtidigt prestigelös miljö där kompetensutbyte står i fokus. Som konsult hos oss är du aldrig ensam då dina kollegor alltid finns där för att hjälpa och stötta dig med dina uppdrag. Du förstår även värdet av att ha roligt på arbetet tillsammans med dina kollegor och bör även vara beredd att presentera din ”skämslåt” på nästa konferens…

Vi har regelbundna tillfällen inbokade för att underlätta möjlighet för intern kompetensdelning och ett och annat trevligt samtal, exempelvis:

  • Så kallade ”pizzamöten”, möten där vi nördar ner oss i något intressant ämne över en pizza.
  • Frukostskolor, regelrätt skola i ett ämne som är aktuellt och som alla bör känna till över en frukost.
  • Utbildningar, interna utbildningar för att vi ska ha samsyn i vårt sätt att arbeta och leverera.
  • Sommar- och vinterkonferens, som skapar gemenskap, innovation och engagemang, då man som anställd står för majoriteten av agendan.

 

Välmående, hälsa & den omtalade balansen i livet: Ett stort fokus på Olingo är hälsa och välmående. Vi uppmuntrar varandra att inte enbart spendera tid och energi på arbete, utan att ha tid och energi över till annat som bidrar till vårt fysiska och psykiska välmående. Arbetet är inte allt, och mår vi bra som människor blir vi också bättre konsulter.

Vill du bli vår nästa färgstarka kollega?

Ort: Stockholm 

Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook