CIO Hot Spot 17

Onsdag 4;e oktober genomfördes Olingo CIO Hot Spot 17. Tack alla talare och deltagare för en toppendag!

Programpunkter:

Se nedan för information om talarna och deras respektive programpunkter.

Är du CIO eller IT-chef och vill ha en inbjudan? Lämna din intresseanmälan här.

Peter Sandberg

Innovationsstrateg RISE
Peter Sandberg jobbar som innovationsstrateg på RISE som är Sveriges största forskningsinstitut där han hjälper bolag med deras innovationsprocesser. Han producerar också Sveriges bästa podcast om innovation – Spinnovation – där han intervjuar och samtalar med Sveriges mest innovationskunniga människor.

Lena Pehrs

Förändringsledare Business Design Studio
Lena Pehrs, 3373 Business Design Studio  – har jobbat med förändringsledning i 15 år, ofta i projekt där nya affärsmodeller, arbetssätt eller organisation kombineras med införande av nya IT-system. Samarbetar med Olingo kring förändringsledning och grafisk facilitering. Har som uppgift att dokumentera dagen i grafisk form.

Anders Hagman

Lead for Business Systems at Spotify
Anders har en bakgrund som snowboardåkare, databaskonsult och ansvarig för Service Management Office. Nu är han ledare för ett team som har som uppgift att utveckla, förvalta och supporta ERP-systemet. Han berättar om hur hans team på Spotify hanterar inflödet av arbetsuppgifter med stöd av agila metoder och visualisering.

Regina Rasmanis

Regina Rasmanis

Konsultchef och strategikonsult
Regina är till vardags konsultchef på Olingo. Hon har lång erfarenhet som ledare inom olika positioner inom IT och i bankvärlden. Hon är även aktivt inblandad i flera strategiuppdrag och kommer berätta om vilka kompetensområden som är centrala att kartlägga för en CIO.

Lauris Muzikants


Affärsutvecklare
Lauris är coach och tränare i affärsmodell- och kundserviceutveckling, med bakgrund i bolag som Volvia, If och Telia Company. Han har utbildat och coachat 200+ projektledare, IT-ledare, ledningsteam och startupteam i Business Model Canvas.

Annelie Fredsberg

IT-chef Kunskapsskolan
Annelie är IT-chef på Kunskapsskolan i Sverige med mångårig erfarenhet som konsult inom IT Service Management och ledare inom såväl offentlig sektor som privat verksamhet på global nivå.

Roland Almén

Ansvarig drift & förvaltning
Roland har under många år arbetet på Kunskapsskolan i Sverige och ansvarar för drift och förvaltning samt interna Projektkontoret, han har över 20 års erfarenhet inom IT-branschen.

Ola Källgården

2016-03 Olingo-80-2-2

Ola Källgården

VD Olingo
Ola Källgården är VD på Olingo. Hans uppdrag för dagen är att hälsa välkomna samt få alla att trivas.

Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook