Dina mål för 2022

Nytt år och nya möjligheter = nya mål! Vi på Olingo gillar att lista våra mål, vad som ska till för att uppnå dessa och sist men inte minst – det viktigaste – hur dessa ska firas! 

För oss och dig som också gillar att visualisera saker och ting, har vi därför tagit fram en mall att skriva ut, fylla i och sätta upp någonstans där den syns. Mallen är ritad av vår grymma grafiska facilitator och verksamhetskonsult Frida. Varsågod och lycka till!

Instruktioner:

  • Skriv ut mallen och fyll i med mål och aktiviteter som kommer leda till målet. Vad ska du fira med när målet är uppfyllt? Under klart fyller du i datumet för när målet uppfylldes.
  • I delen med ”Jag har:”, sätt ett kryss och checka av varje gång du gjort aktiviteten. Sätt upp dina mallar där du ser dem, då ökar möjligheten att du uppfyller målen.

För att ladda ned dokumentet fyller du bara i din mailadress så generas en länk till nedladdningen.

Du samtycker samtidigt till att Olingo Consulting AB samlar in, lagrar och behandlar din mailadress i enlighet med vår integritetspolicy.

Ta del av fler av våra whitepapers! Innehållet i våra whitepapers representerar Olingos uppfattning om ramverk och modeller samt hur de hör samman. Uppfattningen är baserad på omfattande studier och praktisk erfarenhet.

Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook