Ett samtal med Blekinge Tekniska Högskola

Djungelpodden är tillbaka! Denna gång sker det i ett samtal med Dr Tony Gorschek & Dr Daniel Mendez från Blekinge Tekniska Högskola, BTH. Vi diskuterar forskningen de utför kring mjukvaruutveckling och organisatoriska frågor inom IT-branschen.

Tillsammans med den privata sektorn så genomför de projektet SERT – Software Engineering ReThought. I podden diskuterar vi det arbetet och hur BTH bistår med vetenskap och problemlösning till sina partners.

Vi berättar dessutom att Olingo, TPG och BTH bjuder in dig till en spännande webinarserie med tre unika tillfällen där forskare från BTH delar med sig av sitt arbete. Detta rundas av med ett fjärde tillfälle där forskarna bjuds in till en paneldiskussion för att samtala om de ämnen som avhandlats i serien. 

Vill du delta i dessa webinars? Klicka här för att läsa mer om och boka din plats till respektive tillfälle

Djungelpodden avsnitt 9:

Ett samtal med Blekinge tekniska Högskola

Avsnittet finns där poddar finns! Titta på podden med video nedan eller klicka här för att komma till Soundcloud. 

Vill du lyssna på fler avsnitt av Djungelpodden? 

Blekinge Tekniska Högskola är experter på digitalisering och man forskar i en rad olika ämnen, bland annat datavetenskap, mjukvaruutveckling, telekommunikation och hållbar utveckling. Enligt Journal of Systems and Software rankas forskningen inom området tvåa i världen och etta i Europa när det gäller antalet publikationer i ledande tidskrifter inom området.

Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook