Ny VD på Olingo

Den första januari får vi en ny VD på Olingo! Jeanette Jealmo tar över stafettpinnen efter Ola som vi önskar lycka till på sina nya äventyr. 

Från och med 1 januari 2022 kommer Jeanette Jealmo att tillträda som tillförordnad VD för Olingo. Jeanette har mer än 20 års erfarenhet av IT-branschen, varav tio år som konsult, och har bland annat både startat och drivit konsultbolag utöver hennes ledande befattningar på bland annat Folksam och Swedbank. Jeanette kommer även behålla sitt nuvarande uppdrag som VD för systerbolaget Efftre. 
 

I videon nedan får ni lära känna Jeanette över en fika när hon och Leo slår sig ner i loungen på kontoret för att prata lite bakgrund och framtid. 

”Det känns otroligt spännande att få bli en del av Olingo. Jag ser fram emot att få vara med och skapa nya förutsättningar, möjligheter och erbjudanden för att fortsätta leverera kundvärde i en föränderlig värld.”Jeanette Jealmo

Varmt välkommen Jeanette! 

Allt som har en början har ett slut och nu har dagen kommit för vår kära kollega Ola att anta nya utmaningar.

Ola var med och startade Olingo 2008 och har under alla år bidragit till vår framgång. Fokus har alltid varit att utvecklas och ha roligt, och att skapa mesta möjliga värde för kunderna och medarbetarna.

Vi kommer sakna Olas humor, värme och professionalism, men hoppas att våra vägar korsas snart igen! 

”Ja. Jag har varit på Olingo i 14 år och nu är det dags att gå vidare mot nya äventyr. Även om det är roligt med nya utmaningar så känns det vemodigt att lämna. Olingo och alla underbara medarbetare har blivit som en utökning av familjen för mig och det känns lite som att flytta hemifrån. Jag kommer sakna alla enormt. Samtidigt känns det som en bra tid att lämna över till Jeanette. Olingo-kulturen är stark och jag är helt övertygad om att den kommer förbli det även framöver.”  – Ola Källgården

Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook