Så lyckas vi med distansundervisning

De senare åren har vi successivt utvecklat vårat sätt att leverera utbildningar och webbinarier på distans. Peter Hjalmarsson välkomnar dig in i den nya studion hos Time People Group och ger våra bästa tips till hur vi lyckas med digitala möten och utbildningar! 

Fördelarna med digitala möten är många. Flexibelt, effektivt och miljövänligt är några av vinsterna med att vi kan delta oavsett geografisk plats samt att vi spar in på både tid och koldioxidutsläpp med den uteblivna resan till och från målet. Däremot har du säkert suttit i möten på Zoom eller Teams när man inte ser den i andra änden så bra. Ljudet och tekniken kan strula och utfallet blir att du inte har lika lätt att ta till dig informationen på samma sätt som om du hade varit på plats fysiskt. Med andra ord finns det mycket att hämta med rätt teknik…

”För att ge en bra kursleverans så är det självklart bra ifall man är en bra lärare, men på senare tid har vi fått steppa upp vårat tekniska game litegrann!” 
– Peter Hjalmarsson
 
Olingos motto är att ”erbjuda digitala utbildningar som är så nära en live-upplevelse man kan komma”. Därför är vi väldigt glada över vårt nya kontor som givit oss ytterligare förutsättningar att bygga en studio med bra ljussättning, skärmar, högtalare och mick. Ja, till och med en skrivbordscykel – precis som vi vill ha det!
 
I denna video knackar vi på dörren till rummet för distansundervisning här på kontoret. Där får du träffa Peter, verksamhetskonsult och utbildare på Olingo,  som visar hur det ser ut ”behind the scenes” när du går en digital kurs hos oss. 
Är du sugen på att se Peter, eller någon annan av våra konsulter, in action?
 
Då är du välkommen att boka någon av våra utbildningar inom områden som SAFe, ITIL, DevOps, Scrum, Management 3.0 eller Agil Intro, för att nämna några. Läs mer här eller kontakta oss direkt så berättar vi mer! 
 
 
 
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook