Fallstudier

Kunder & uppdrag

Våra kunder är stora och medelstora organisationer i privat och offentlig sektor. De flesta vill ha stöd i utveckling av IT-leveransen men vi har även flera kunder som vill effektivisera andra delar av organisationen.

Fallstudier

Sander Consumer bank

Agil verksamhetsutveckling

swedavia

Styrmodell & stödverktyg​

lernia

Styr- och förvaltningsmodell

Spotify

Spotify

Balans mellan agilitet och struktur

Inera

Agil ändringshantering

ERSTA SKÖNDAL BRÄCKE HÖGSKOLA

GDPR-efterlevnad

Agil verksamhetsutveckling

Styrmodell & stödverktyg​

Styr- och förvaltningsmodell

Spotify

Agil verksamhetsutveckling

GDPR-efterlevnad

Agil ändringshantering

Våra kunder

"Olingo har med hjälp av en god mix av kunskap om ramverk samt praktisk erfarenhet satt Skanska på fast-forward vad gäller att nå nyttorna med förbättrad IT Service Management”
Anders Hagman
Skanska IT Nordic
”ITIL Practitioner är en jättebra kurs! Mycket värdefullt med bara vår grupp. I övningar utgick vi från vår situation, med bra diskussioner mot pågående projekt. Fredrik är en helt suverän kursledare!”
Carina Nilsson
Avdelningschef Service & Support, Luleå kommun/IT-kontoret.
”Jag är jättenöjd med samarbetet med Olingo, det har gett mig det som jag förväntade att få och även gett oss bra förutsättningar att fortsätta jobbet på egen hand.”
Mona-Lisa Westlund
Lantmäteriet
”Otroligt nyttigt att få agera i ovana roller som gav bra insikt och diskussioner efteråt. Kombinationen simulering och ITIL inspiration ger oss bra förutsättningar och positiva energier i förbättringsarbetet. Sammanfattningsvis bästa aktivitetsdagarna hittills!”
Mats Anund
Menigo Foodservice
”Jag kan verkligen rekommendera simuleringen som Olingo genomförde – den påvisar vikten av tydliga roller och arbetssätt samtidigt som den framkallar både skratt och eftertanke. För oss fungerade den även som perfekt team-building-aktivitet!”
Linda
Lantmännen
"Vi är mycket nöjda med simuleringarna som en del i utbildningsprogrammet. Alla kom med, stort engagemang! Inledningsvis frustration och utmaningar gjorde resan ännu tydligare. Fantastiska spelledare – blev extremt bra!”
Patric Eldebrant
SVT Teknik & Ekonomi