VD-byte på Olingo – Regina tar över ratten

Regina Rasmanis tar vid årsskiftet steget från Konsultchef till VD på Olingo. Hon tar över från Ola Källgården som går in i en roll som affärsutvecklare och konsult.

-Det ska bli jättespännande! Jag har lärt känna företaget under snart två år och känner att det här är helt rätt. Olingo har en företagskultur och en sammanhållning som är ovanlig i konsultbranschen och jag känner mig helt hemma här. De mjuka aspekterna får samma utrymme som de hårda och samtliga medarbetare har en genuin vilja att dela med sig och utveckla både sig själva och bolaget, säger Regina Rasmanis.

-Det är ett naturligt och viktigt steg för oss. Regina är helt rätt person att ta Olingo till ytterligare en nivå. Hon har drivet och förmågan att leda den tillväxtresa vi är inne på. Vi har sedan starten byggt en stark företagskultur och en stabil grund och det är nu helt rätt tid att lämna över ansvaret. Det säger Olingos avgående VD, Ola Källgården.
Jag ser verkligen fram emot att jobba nära Regina och samtidigt kunna lägga mer tid på affärsutveckling, fortsätter Ola. Det händer mycket på marknaden och vi behöver lägga tid och kraft på att ytterligare stärka vår förmåga att leverera högklassiga konsult- och utbildningstjänster till våra kunder. Dessutom hoppas jag hinna lägga lite mer tid på att själv vara ute hos våra kunder.

Magnus Holmqvist, Olingos ordförande, om VD-bytet.
-Det är ett stort och viktigt steg för Olingo att Regina nu går in i rollen som VD. Bolaget är mycket välskött och förutsättningarna är perfekta. Olingos utbildningar och konsulttjänster är eftertraktade och uppskattade av kunderna. Arbetet med att lägga en stark grund pågått under flera år. Styrelsen har professionaliserats, kontoret är nytt och interna stödfunktioner utvecklas kontinuerligt. Jag ser verkligen fram emot att i rollen som styrelseordförande ha en nära arbetsrelation med Regina.


Olingos nya VD, Regina Rasmanis

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin