5 tips på digitala aktiviteter med kollegorna

Den märkliga period vi snart lägger bakom oss har inneburit att många företag, inklusive vi, fått tänka om vad gäller möten och företagsaktiviteter. Vi på Olingo har värderat vikten av det sociala umgänget med kollegorna högt och med tidens gång har vi hunnit samla på oss en del roliga erfarenheter som vi nu vill dela med er.

Här är en lista över våra bästa beprövade tips på digitala aktiviteter som är kul att göra med kollegorna! Träffas i valfri digital möteskanal och pröva ni också!

1. Digitalt escape room: Samla kollegorna för en bra och rolig teambuildningsövning där man i grupp måste lösa problem. Finns i mer professionella format samt gratisversioner om man googlar. Vi har testat denna.

Pictionary: Spela det klassiska ritspelet online via https://www.drawasaurus.org/. Vi har skrattat mycket under detta spel!

Digital öl- eller vinprovning: Ge deltagarna en inköpslista på väl utvald dryck, träffas sedan i valfri digital möteskanal, smaka och diskutera tillsammans.

Jackbox Games: En samling partyspel som vi på Olingo haft mycket glädje av. Kanske kan det användas som en avslutning på ölprovningen? Finns att ladda ner från steampowered.com

Ta en digital fika: Ni har säkert fått denna uppmaning förut, men se till att gör det ordentligt än bara en snabb check in på teams så blir det roligare! Koka upp en bra kopp kaffe och ta fram mormors bästa fikabröd så kan det bli riktigt trevligt.

Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook