Är du agil coach?

Vill du ta nästa steg och kombinera din roll med utbildning?

Flera av våra kunder behöver stöd i sin agila resa, till exempel genom att gifta ihop invanda arbetssätt med nya metoder. För oss kan det innebära konkreta insatser, som att hjälpa ett team med visualisering eller att få Scrum-metodiken att fungera, men det kan även vara större åtaganden där vi hjälper kundens organisation att få hela flödet att fungera, från idé till införd förändring. Vi söker dig som både vill lära ut dina färdigheter och praktisera rollen.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att

  • Utbilda i agilt arbetssätt.
  • Coacha teamen.
  • Stödja roller i teamen som produktägare och scrum masters.
  • Undanröja hinder som uppstår för teamet. 

 

Vi söker dig som

  • Har flera års erfarenhet som scrum master och/eller agil coach
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Trivs med hålla i utbildningar och workshops.

 

Vi tror att du trivs med att få team att växa och må bra. Du brinner för agilt mindset. Du vill leda och coacha team. Du har lätt för att hitta nya vägar och lösningar.

Vilka är vi?

Olingo är ett stockholmsbaserat konsult- och utbildningsföretag med fokus på verksamhetsutveckling inom de delar av organisationen som har stark anknytning till IT och applikationsutveckling. Vi stödjer våra kunder att etablera och förfina de processer som behövs för att skapa en affärsdriven verksamhet. Olingos konsulter använder olika penslar och färger för att hitta en perfekt balans mellan agila arbetssätt och struktur. Vi plockar de viktigaste delarna från ramverken utifrån kundens situation och behov. 

Varför Olingo? 

OMTÄNKSAMHET

Vår kultur kännetecknas av högt i tak och hjälpsamhet kollegor emellan. Vi bryr oss genuint om varandra och lägger mycket tid och energi på att upprätthålla fysisk och psykisk hälsa.

ENGAGEMANG

Vi har ett starkt engagemang och nyfikenhet i vårt arbete. Varje medarbetare på Olingo har en stark drivkraft att utveckla verksamheter, andra människor och sig själv.

KOMPETENSUTBYTE

Vi ser våra olikheter som våra styrkor, där vi ständigt lär oss och utvecklas med hjälp av varandra. Vi delar systematiskt med oss av våra individuella kompetenser, kunskaper och förmågor. 

PROFESSIONALITET

Våra kunder beskriver oss som professionella och att vi genomför våra uppdrag med hög kvalitet. Tillsammans besitter vi en bred och djup kompetens inom vår bransch. 

Vi på Olingo

Om du vill bekanta dig med dina eventuellt nya kollegor och veta mer om hur det är att jobba på Olingo, kika här för att besöka vår karriärsida! 

Nyfiken? 

Är du nyfiken men inte redo att skicka in en ansökan? Kontakta en av våra konsulter Fredrik, så kan ni ta en lunch, ett samtal eller en fika där han berättar mer! 

Ort: Stockholm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Mer läsning