CIO Hot Spot’18 – Flow

Tisdag 6:e november arrangerade Olingo för tredje året i rad det uppskattade eventet CIO Hot Spot.

Temat för årets hot spot var Flow och deltagarna gavs, under inspirerande former, möjlighet att både påverka och bidra till innehållet. Vi provade på det spännande formatet open space som ett verktyg för att säkerställa relevans och engagemang. 

Har du frågor kring eventet? Kontakta Matilda Hedblom på info@olingo.se 

Talare

Mattias Livré
Mattias Livré

Mattias arbetar som verksamhetskonsult på Olingo. Han har bland annat haft uppdrag på Spotify som agil coach. Uppdraget innefattade dels arbete med att utveckla och förtydliga incidentprocessen och dels med att coacha team i agila principer för ökat flow. Ett av Mattias stora intresseområden är bland annat hur agila principer kan anammas på områden som inte arbetat agilt och hur en sådan transformering kan ske. 

Marcus Hammarberg
Marcus Hammarberg

Marcus är en erfaren agil coach, utvecklare och bloggare. Han har tillsammans med Joakim Sundën skrivit boken ”Kanban in Action”. Han är aktiv inom Frälsningsarmén, där han bland annat spelar Euphonium. Tillsammans med sin familj tillbringade han ett par år i Indonesien där han hjälpte ett antal sjukhus där han använder principer från Agile och Lean. Marcus kommer att berätta om den resan för oss. 

Se hans presentation om Bungsu-sjukhuset här

Mats Kempe
Mats Kempe

Mats är verksamhetskonsult på Olingo och enligt honom har han världens bästa jobb. Så länge Mats kan minnas har han haft en drivkraft att göra saker bättre, smartare, effektivare. Det är precis det han gör på dagarna, experimenterar med agila arbetssätt och hjälper sina kunder att skapa bättre sätt att arbeta på. 

Se Mats presentation om Agil förvaltningsstyrning här

 

Malin Ströman
Malin Ströman

Malin Ströman har under några år deltagit i arbetet att förflytta Barnkanalen från att vara en framgångsrik TV-kanal till att vara ett ekosystem över flera plattformar. Idag konsumerar omkring 70% av alla svenska barn SVT:s barnutbud online. Sedan september är Malin CPO för samtliga SVT:s digitala tjänster.

Se hennes presentation om Barnkanalens digitaliseringsresa här

Regina Rasmanis
Regina Rasmanis

Regina är VD på Olingo och senior verksamhetskonsult med erfarenhet från flera linjechefsroller (IT). Främsta specialiteter är inom organisation- och ledningsfrågor samt förändringsledning.

Ola Källgården
Ola Källgården

Ola är en av grundarna till Olingo. Utöver rollen som Affärsutvecklingschef är Ola senior verksamhetskonsult, utbildare och seminariehållare. 

Se Olas trendspaning här

Förra årets Hot Spot vart mycket väl mottagen.

Dela på linkedin
Dela på email
Dela på facebook